Master: HoReCa

Спеціалізоване рішення для ведення обліку підприємств сфери послуг гостинності.

Master: HoReCa

Illustration

MASTER:HoReCa — спеціалізоване рішення для ведення обліку підприємств сфери послуг гостинності: готелів, ресторанів, кафе/кейтерингів

Створений для українського ринку та відповідає чинному законодавству України. Доступний у хмарному та стаціонарному рішеннях.

БАНК І КАСА — операції з грошовими коштами та їх еквівалентами, інтеграція з системою «Клієнт-Банк».
ПРОДАЖІ — облік розрахунків із замовниками.
ПОКУПКИ — облік розрахунків із постачальниками.
СКЛАД — облік, надходження та списання ТМЦ і МШП.
ВИРОБНИЦТВО — облік фактичних витрат у розрізі аналітик, автоматичний розподіл ТЗ і ЗВ витрат.
ОЗ і НМА — облік надходження, амортизації, вибуття ОЗ; виконання переоцінки й індексації, облік ремонтів і модернізації ОЗ.
ПОДАТКОВИЙ ОБЛІК — ведення податкового обліку відповідно до Податкового кодексу України.
ОПЕРАЦІЇ — закриття рахунків у кінці року та кварталу.
ЗВІТИ — всі стандартні аналітичні форми бухгалтерської звітності й автоматичне формування фінансової звітності.

КАДРИ — ведення особових карток співробітників, штатний розпис, накази, відомості про стаж, пільги, відпустки та лікарняні.
ЗАРПЛАТА — нарахування та утримання заробітної плати, відпусток, лікарняних. Ведення табеля обліку робочого часу та формування звітності.

ДОВІДНИКИ — загальносистемні, користувацькі довідники.
АДМІНІСТРУВАННЯ — налаштування інтерфейсу, управління доступом, обслуговування інформаційної бази.

Важливі посилання

Презентації


Демо-Доступ

Користувач "Головний бухгалтер" і без паролю

Нам довіряють

    EVA VARUS
    Ольвія